16 maart 2015

Mimi

Ze is er: Mimi! Morgen is ze al twee weekjes oud. 
Bij de geboorte woog ze 2,8 kg en was ze 48 cm 'groot'. 
Een echt Mini'tje dus, ons Mimi'tje.


Het is wat aanpassen, weer zo'n kleintje in huis (je andere kinderen lijken plots reuzen!).
Maar voorlopig gaat alles wonderwel. Mimi is een rustig kindje dat veel slaapt en weinig huilt. Telkens ik dat zeg, denk ik al weer dat het morgen misschien wel weer voorbij is. Dus we genieten er van zolang het duurt...

In elk geval is het een heel ander kind dan Klaas en Ada. Mimi laat keurig drie tot vier uur tussen twee voedingen en is een vrij rustig drinkertje. Ze heeft blijkbaar niet zo'n haast als die andere twee. Die waren zo gulzig dat ze na vijf à tien minuten klaar waren met drinken. En na twee uur was het dan hopen dat ze niet weer hongerig waren.

Veel mooie foto's kon ik nog niet maken. Het lelijke appartement, het tegenlicht... Dus dat is een missie voor de komende weken. Hopelijk volgen er dan ook weer wat blogposts.

Het geboortekaartje had dit keer heel wat voeten in aarde. Het wilde maar niet lukken om iets in elkaar te steken. Ik voelde me altijd zo moe en had daardoor ook nooit inspiratie. Gelukkig kreeg ik hulp van een lieve collega. Na een middagje samen zitten ontstond al gauw een idee (leve pinterest) en volgde al snel resultaat. Ik tekende alles uit op papier en Petra zette alles om in illustrator. De echtgenoot besliste dat het kaartje rood werd et voilà...4 opmerkingen: