19 augustus 2014

Terug van Denemarken!


Wij zijn even gaan 'uitwaaien' in Denemarken. Bleek een goed idee te zijn.
We huurden een huisje in een vakantiepark in Norre Nebel en van daaruit verkenden we de buurt.
Die bracht ons veel open landschappen vol groen en af en toe schattige huisjes met soms ook een pittoresk wit kerkje.

We deden een paar klassiekers zoals Legoland en Givskund Zoo. Legoland was super druk. Voor sommige attracties waren op piekmomenten wachttijden tot 80 minuten. Maar gelukkig spraken die Klaas en Ada niet aan en brachten we de meeste tijd door Duploland en in het miniatuurpark waar alles uit Lego gebouwd was.


Lego Friends is voor meisjes!

De zoo bleek echt een topper. Het is veruit de mooiste zoo ooit. Hier zijn de dieren echt 'vrij' en kun je er zelf tussen wandelen of rijden (met de auto). Een heuse Safari met giraffen, leeuwen, gorilla's...

µ

Het oude stadje Ribe met nagebouwd Vikingendorp bleek ook de moeite maar dat hebben we helaas niet meer kunnen bezoeken. We wilden ook een paar dagen gewoon rustig doorbrengen in ons huisje, waar er ook voldoende afleiding was voor de kindjes.
Op weg naar Denemarken deden we een tussenstop in de buurt van Hannover waar we super ontvangen werden. Hier bezochten we Wildpark en een Dinopark.


Zo, en dan nu verhuizen! Binnenkort beginnen we eindelijk met verbouwen en daarom moeten we tijdelijk uit ons huis. We vonden een appartementje niet zo ver van ons huis. Gelukkig moeten we niet alles verhuizen, maar werk zal er genoeg zijn...

1 opmerking:

  1. Dat ziet er allemaal superleuk uit! Veel courage met de verhuis en de verbouwingen!

    BeantwoordenVerwijderen