10 oktober 2014

Femma + Win!Win!WIn!*2


Omdat we af en toe een workshop voor Femma geven, staan we nu met een artikel in Femma. Naast een interview over Juffrouw Jupiter, vind je hier ook een handleiding om zelf aan de slag te gaan met glazen rondjes of cabochons. Voor wie de Femma niet heeft: onderaan deze blogpost vind je het volledige artikel terug.

Dus wie nog twijfelt om mee te doen aan onze eerste weggeefactie... Er is nu geen reden meer om te denken dat je het niet zelf kunt maken. Omdat er nog enkele workshops in het verschiet zijn, verleng ik bij deze dan ook de actie. Deelnemen kan nu tot eind oktober.

Dit weekend geeft Juffrouw Jupiter nog een workshop op de Maakdag van Femma te Roeselare. Er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar voor de tweede workshop om 16.30 waar zowel moeder als dochter welkom zijn. Dus wie snel is, kan misschien nog aansluiten. Verder zijn er nog tal van andere leuke workshops. En als je geen zin hebt om zelf een juweel te maken, dan kun je er natuurlijk ook altijd eentje kopen op onze stand.

Femma stuurde ook een leuke fotograaf die bij ons thuis foto's kwam nemen. Hieronder enkele sfeerbeelden. En omdat niet iedereen graag zelf aan de slag gaat, mogen de lezers van deze blogpost een juweel naar keuze kiezen uit de webshop van Juffrouw Jupiter. Word volger van deze blog en laat hieronder een reactie achter en vermeld daarbij welk juweel jij verkiest voor jezelf of misschien  voor een vriendin, je dochter, je moeder... Eind oktober maak ik de winnaar bekend.

Deze kleine assistent mocht ook op de foto.

8 opmerkingen:

 1. Wauw! Nog een give away... Super, want jouw juweeltjes zijn allemaal zo leuk!
  Ik doe graag mee en zou gaan voor de grote oorbel-ringen met het pomponnetje in zwart, groen, zilver...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke give away , ik waag graag een kansje voor de halsketting brons met zwart/witte medaillon, en wat een toffe werkplek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, ik ben ook nog steeds fan van jouw juweeltjes, doe mij maar de hanger in het zwart met roze bol!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik verkies deze: http://www.juffrouwjupiter.be/index.php?option=com_hikashop&ctrl=product&task=show&cid=430&name=hangers-vogels-2-brons-middelgroot&Itemid=120&category_pathway=14

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je blijft maar met cadeautjes gooien :-). Deze oorbellen passen perfect bij (de stijl van) mijn zus: http://www.juffrouwjupiter.be/index.php?option=com_hikashop&ctrl=product&task=show&cid=248&name=hangers-man-en-vrouw-3&Itemid=120&category_pathway=14

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie juweeltjes! Dit is mijn favoriet :)
  http://www.juffrouwjupiter.be/index.php?option=com_hikashop&ctrl=product&task=show&cid=89&name=ketting-brons-met-groene-medaillon-en-roos&Itemid=120&category_pathway=13

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, ik hoop dat ik nog net binnen tijd ben, want ik wil gerust nog wat juweeltjes winnen. En nu je deskundig voordeed hoe het moet heb ik de smaak te pakken!De zwart-wit gestreepte ring zou perfect bij mij nieuwe outfit passen!

  BeantwoordenVerwijderen