10 oktober 2014

Femma + Win!Win!WIn!*2


Omdat we af en toe een workshop voor Femma geven, staan we nu met een artikel in Femma. Naast een interview over Juffrouw Jupiter, vind je hier ook een handleiding om zelf aan de slag te gaan met glazen rondjes of cabochons. Voor wie de Femma niet heeft: onderaan deze blogpost vind je het volledige artikel terug.

Dus wie nog twijfelt om mee te doen aan onze eerste weggeefactie... Er is nu geen reden meer om te denken dat je het niet zelf kunt maken. Omdat er nog enkele workshops in het verschiet zijn, verleng ik bij deze dan ook de actie. Deelnemen kan nu tot eind oktober.

Dit weekend geeft Juffrouw Jupiter nog een workshop op de Maakdag van Femma te Roeselare. Er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar voor de tweede workshop om 16.30 waar zowel moeder als dochter welkom zijn. Dus wie snel is, kan misschien nog aansluiten. Verder zijn er nog tal van andere leuke workshops. En als je geen zin hebt om zelf een juweel te maken, dan kun je er natuurlijk ook altijd eentje kopen op onze stand.

Femma stuurde ook een leuke fotograaf die bij ons thuis foto's kwam nemen. Hieronder enkele sfeerbeelden. En omdat niet iedereen graag zelf aan de slag gaat, mogen de lezers van deze blogpost een juweel naar keuze kiezen uit de webshop van Juffrouw Jupiter. Word volger van deze blog en laat hieronder een reactie achter en vermeld daarbij welk juweel jij verkiest voor jezelf of misschien  voor een vriendin, je dochter, je moeder... Eind oktober maak ik de winnaar bekend.









Deze kleine assistent mocht ook op de foto.





02 oktober 2014

Win! Win! Win!


Na een leuke en geslaagde workshop op het Femma naaiweekend wordt het hoog tijd voor een weggevertje.


Wat kan je winnen?


Een DIY-pakket van Juffrouw Jupiter met daarin:

een ketting
PLUS een paar oorbellen
PLUS een ring
(je maakt zelf je keuze uit de webshop)

EN een pakketje van vijf verschillende maten stickerrondjes plus studs.


Enkele voorbeelden...








Wat moet je doen?


1. Wordt volger van deze blog (via Bloglovin...).
    Like je Juffrouw Jupiter ook op facebook, dan maak je extra kans om te winnen.
2. Laat hieronder een berichtje achter om je deelname te bevestigen.

Je kan deelnemen tot 15 oktober. De dag nadien maak ik de winnaar bekend.

Veel succes!